Acasă Evenimente VIDEO – La Kaufland nu servesc clienții care nu știu ungurește

VIDEO – La Kaufland nu servesc clienții care nu știu ungurește

by StirideNoapte
309
0
DISTRIBUIȚI
VIDEO – La Kaufland nu servesc clienții care nu știu ungurește

Un bărbat a vrut să-și comande o porție de mici de la Kaufland, însă angajata hipermarketului l-ar fi înjurat în limba maghiară în timp ce îi lua banii. La scurt timp, banii i-au fost restituiți și nu a mai fost servit.

Acțiunea s-a petrecut în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, angajații care au avut acest comportament fiind din această parte a țării.

Clientul a filmat angajata de la Kaufland-ul din Odorheiu Secuiesc și a postat filmulețul pe YouTube joi, 31 august 2017. Acesta a fost viralizat apoi pe Facebook.

Pe filmare se vede cum bărbatul care vorbea românește este marginalizat și tratat cu dispreț de locuitorii din Odorheiu Secuiesc, doar pentru că nu vorbea limba maghiară.

La final, acesta afirmă că a fost nevoit să plece de la Kaufland, ca să nu fie linșat de localnici.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

După ce Bugetul.ro le-a semnalat acest caz oficialilor Kaufland România, aceștia au răspuns că se delimitează de astfel de comportamente discriminatorii.

„Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii. Politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat.

Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații”, ne-a răspuns Kaufland România.

sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here