Acasă Evenimente Un poliţist a fost bătut în stradă de un șofer

Un poliţist a fost bătut în stradă de un șofer

by StirideNoapte
335
0
DISTRIBUIȚI
Un poliţist a fost bătut în stradă de un șofer
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: adevarul.ro

Un poliţist a fost lovit cu pumnul în faţă de un tânăr şofer care se certa cu părinţii unui copil pe care era să îl lovească cu maşina. Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în Parcul Circului din Capitală.

Două echipaje de poliție au mers, marți seară, în zona Parcului Circului, după ce, în jurul orei 21.30, au fost chemați să aplaneze un scandal izbucnit între un șofer și mai multe persoane.

La scurt timp după ce au ajuns polițiștii a venit și tatăl șoferului, nervos, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze, pentru că era violent. Șoferul, când a văzut că tatăl lui este imobilizat, a devenit agresiv și i-a dat un pumn unui polițist.

Cei doi agresori, tată și fiu, au fost luați de polițiști și duși pentru audieri la Secția 6 de Poliție, fiind acuzați de ultraj.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 i-au audiat și i-au pus sub acuzare pe Marius Costache pentru ultraj și pe tatăl acestuia, Radu Costache, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. La finalul audierii, procurorii l-au dus pe Marius Costache în fața instanței, care a admis cererea de arestare preventivă.

Șoferul acuzat de ultraj poate ataca decizia, dar va aștepta în arest judecarea contestației sale la Tribunalul București.

sursa: extranews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here