Acasă Evenimente Un milionar român nu a fost lăsat să intre în cluburile de...

Un milionar român nu a fost lăsat să intre în cluburile de fițe din Mamaia

by StirideNoapte
410
0
DISTRIBUIȚI
Un milionar român nu a fost lăsat să intre în cluburile de fițe din Mamaia

Un milionar român a încercat să intre în trei cluburi de lux din Mamaia, dar a fost refuzat:” Nu m-au lăsat să intru chiar dacă eram foarte bine îmbrăcat, purtam Armani, treaz, cu mulţi bani in buzunar şi frumos parfumat!”

Este vorba despre un român care câştigă bani frumoşi în UK, lucrând în domeniul financiar, însă vacanţa pe care şi-a dorit să o petreacă în România, la Mamaia, i-a lăsat un gust amar, aşa cum a declarat el în exclusivitate pentru CANCAN.ro ! Deşi era îmbrăcat în haine scumpe, ca un milionar veritabil, iar în buzunar avea mulţi bani, a fost refuzat la intrarea în trei cluburi de fiţe de pe litoral.

„De curând am venit din UK în concediu în Mamaia, România. Fiind în vacanţă la Mamaia, am fost chemat la un club foarte cunoscut de un prieten care se afla în incintă. Ajuns acolo mi s-a blocat accesul de către bodyguarzi şi de o persoană care s-a recomandat din partea clubului, chiar dacă eram foarte bine îmbrăcat, purtam Armani, treaz, cu mulţi bani in buzunar şi frumos parfumat! Singura chestie că sunt foarte bronzat, aveam un ceas tip gold, o cămaşă înflorată şi m-au luat drept ţigan, eu chiar semănând, bodyguardul spunând că exista această categorie de persoane căreia nu i se permite accesul!

Milinonarul a povestit că s-a distrat de-a lungul timpului într-o mulţime de cluburi de fiţe, însă nu a păţit aşa ceva până acum!
Aşa am descoperit că la acest club se face discriminare pe criterii etnice. Am înţeles şi am plecat spre alt club din Mamaia, unde la fel am întâmpinat aceeaşi discriminare.

Îmbrăcat la fel am incercat şi al treilea club din Mamaia, unde mi s-a permis accesul fără nici un fel de problemă! După urâta experienţă, am zis să încerc mai multe cluburi pentru a avea o imagine mai clară asupra ceea ce se întâmplă. Din păcate, am avut parte de acelaşi tratament şi la un alt local din Mamaia, unde firma de securitate face discriminare pe criterii etnice, aceasta rezultând nu numai din experienţa mea la intrarea în această locaţie, ci şi a altor băieţi mai bruneţi care păreau de etnie romă, la discriminarea cărora am fost martor.

sursa: povestea.me

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here