Acasă Evenimente Un cunoscut site şi-a dat afară aproape toţi angajaţii: Intră în insolvenţă,...

Un cunoscut site şi-a dat afară aproape toţi angajaţii: Intră în insolvenţă, iar falimentul e aproape

by StirideNoapte
448
0
DISTRIBUIȚI
Un cunoscut site şi-a dat afară aproape toţi angajaţii: Intră în insolvenţă, iar falimentul e aproape

După ce în luna iunie, managerul Mihai Gruia, fostul solist Akcent, declara pentru presă că a decis să reducă din personal, acum, se pare că inevitabilul s-a produs. Cristi Ciuperca, un membru fondator Rise Project, a făcut marele anunț pe contul său de Facebook.

Situația companiei Mandarine International s-a înrăutățit după ce finanțatorul proiectului editorial, Vasile Pușcaș, fostul ginere al omului politic Ioan Rus, a anunțat redacția că renunță la contract.

Potrivit Paginademedia, Mandarine Internațional este compania care se ocupa de editarea site-urilor vocea.biz și evonews.com, acestea fiind susținute de peste 20 de ziariști. Se pare că după măsurile drastice care s-au luat în interiorul redacție, 15 oameni aveau să plece.

Angajaților li s-a comunicat că își vor primi salariul pe lunile iunie și iulie. Aceștia au lucrat de acasă luna trecută, iar acum inevitabilul s-a produs.

Cristi Ciupercă, unul dintre fondatorii Rise Project a făcut mare anunț pe un site de socializare.

”Mandarine International, societatea care gestionează publicația Vocea.biz, din sfera de influență a Grupului de la Cluj, și-a depus cererea de intrare în insolvență”, a scris acesta pe Facebook.

sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here