Acasă Evenimente Un copil de patru ani a fost omorât de un câine –...

Un copil de patru ani a fost omorât de un câine – GALERIE FOTO

by StirideNoapte
1716
0
DISTRIBUIȚI
Un copil de patru ani a fost omorât de un câine – GALERIE FOTO

Tragedie fără margini în cartierul sighetean Iapa. Un copil în vârstă de patru ani şi jumătate a fost ucis de un câine.

Un echipajul de ambulanţă a fost solicitat de urgenţă la faţa locului. Din nefericire, leziunile suferite de micuţ au fost incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Câinele aparţine unchiului copilului, care a venit din Italia acasă, în concediu, împreună cu părinţii săi. Unchiul are aproximativ 18 ani. Patrupedul, din rasa Amstaff, se află în România din iunie 2016. El a fost adus să păzească gospodăria în lucru a familiei. Informaţia în acest moment este că nu a fost înregistrat, microcipat sau declarat în România.

Copilul se afla în grija străbunicilor, întrucât mama se află la muncă în Anglia. Femeia este divorţată de tatăl copilului. Acesta ar fi acasă în Sighetu Marmaţiei, unde şi lucrează.

La un moment dat, în cursul zilei de luni, 21 august, câinele s-a repezit la gâtul copilului. Totul s-a petrecut în curtea gospodăriei.

Potrivit directorului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, Ioana Cătană, câinele i-a secţionat copilului laringele şi traheea, decesul survenind pe loc.

Ba mai mult decât atât, fiara a târât corpul inert al micuţului câţiva metri.

Un vecin este cel care a văzut scenele de groază şi a sunat la 112. Străbunicul a încercat să îl scoată din colţii animalului, dar fără succes. Ba chiar a fost şi el muşcat de acesta.

Întreaga comunitate este şocată, iar atmosfera în gospodăria în care s-a produs tragedia este apăsătoare. Încă se văd urmele de sânge. Apropiaţii sunt în stare de şoc. Au avut şi ei nevoie de medicaţie pentru a face faţă tensiunii.

Străbunica a povestit că micuţul Luca a ieşit în curte. Nimeni nu s-a aşteptat la vreo tragedie, mai ales că s-a mai jucat în trecut cu câinele şi nu s-a întâmplat nimic rău. La un moment dat, animalul ar fi sărit la gâtul copilului.

Proprietarul animalului, în vârstă de aproximativ 18 ani, a dispărut de la momentul tragediei, fiind căutat în prezent de toată lumea. Apropiaţii se tem să nu recurgă la vreun gest extrem. Părinţii săi au fost chemaţi de poliţişti la audieri.

Câinele care l-a ucis pe micuţul Luca a fost ridicat de un echipaj al Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei şi urmează a fi eutanasiat.

sursa: infomm.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here