Acasă Evenimente O polițistă a fost bătută de un fost deținut într-un club

O polițistă a fost bătută de un fost deținut într-un club

by StirideNoapte
269
0
DISTRIBUIȚI
O polițistă a fost bătută de un fost deținut într-un club
O polițistă a fost bătută de un fost deținut într-un club din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Angajata Poliției de Frontieră și un student la Academia de Poliție au ajuns la spital, după ce au fost snopiți în bătaie de un bărbat eliberat recent din închisoare.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un local din comuna Vișeu de Sus, județul Maramureș. Scandalul a pornit din cauza unui bărbat proaspăt eliberat din închisoare care ar fi vrut să se răzbune, notează vasiledale.ro.

Individul a bătut-o pe polițista de frontieră, dar și pe un tânăr care este student la Academia de Poliție. Mai apoi, scandalagiul a distrus și o mașină parcată în fața clubului.

Martorii care au asistat la agresiune au sunat la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță.

Polițiștii bătuți au primit îngrijiri medicale și apoi au fost transportați la spital. Între timp, anchetatorii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc scandalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here