Acasă Evenimente Multimilionar de 68 de ani moare la un an după ce se...

Multimilionar de 68 de ani moare la un an după ce se căsătorește cu o tânără de 21 de ani

by StirideNoapte
480
0
DISTRIBUIȚI
Multimilionar de 68 de ani moare la un an după ce se căsătorește cu o tânără de 21 de ani

Marcel Amphoux nu era un om ca toți cei din jurul lui. La 68 de trăia retras într-o cabană mică din Alpii francezi. Nu avea apă curentă sau electricitate.

Nu era parea interesat de lume, dar o moștenire a unui pământ din Puy Saint Pierre îl face proprietarul unei adevărate averi. Locul perfect pentru o stațiune de ski modernă, dacă ar fi venit cu ideea.

Cum spuneam, lui Marcel nu îi prea păsa de astfel de lucruri. Asta poate până când un agent de vânzări din Paris a venit la el cu propunerea de a-i vinde pământul. Sandrine avea 21 de ani și chiar dacă Marcel a refuzat-o din start, acesta a acceptat până la urmă să iasă la o cină cu ea.

Povestea spune că aceștia s-au îndrăgostit în acea seară până peste cap unul de celălalt. Doar prietenii lui încercau să îl avertizeze că lucrurile nu erau ceea ce păreau. Iar după un an, într-un acciednt de mașină, Marcel moare.

Cum zvonurile au tot apărut că Sandrine ar fi fost implicată în accident, toată lumea s-a purtat foarte urât cu ea. Iar după înmormântare, se părea că lucrul de care tuturor le era frică se întâmpla. Ea fiind singura moștenitoare i-a anunțat pe prietenii lui că vor fi dați afară de pe pământurile ce deveniseră ale ei.

Această tevatură nu a durat totuși mult, căci un al doilea testament a apărut. Haosul era acum în viața tuturor. Al doilea testament lăsa averea lui Marcel tuturor celorlați, iar Sandrinei nu îi dădea nimic.

Procesul a durat ceva vreme, dar în 2016, judecătorul a dat verdictul final: acest al doilea testament fusese modificat ulterior, iar semnătura era autentică. Nu era vorba de nici un fals.

sursa: vocea.biz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here