Acasă Evenimente La 17 ani are 7 copii născuți. Prima oară a născut la...

La 17 ani are 7 copii născuți. Prima oară a născut la 14 ani

by StirideNoapte
401
0
DISTRIBUIȚI
La 17 ani are 7 copii născuți. Prima oară a născut la 14 ani

Cunosc destule mămici pentru care copii lor sunt adevărate comori umane ce le aduc bucurii pe bandă rulantă. Dar nu aș putea spune asta despre o adolescentă din Spania care la 17 ani are deja șapte copii.

Mamă a unui băiețel și a șase fete, aceasta chiar cere cu disperare ajutor. Dar povestea din spate este una cu adevărat grea. La 14 ani a avut prima sarcină și a dat naștere unui băiețel. Tatăl copilului a plecat foarte repede și nu a vrut să aibă de a face cu ea, dar asta nu e o problemă pentru o tânără, căci altul i-a luat locul destul de repede. Aceasta a dat naștere la trei fete dintr-un foc.

Cum a venit, așa a și plecat noul tată, căci familia l-a gonit după ce au aflat că era violent și o bătea. Dar nu a mai durat mult și tânăra mămică a rămas din nou însărcinată.

Din nou trei fete au apărut pe lume, iar mama nu a vrut să spună vreodată cine este tatăl celor trei noi copii aduși pe lume. Dar viața nu le-a zâmbit încă. Ea s-a mutat la părinții ei în regiunea Cordoba din Argentina într-o încăpere foarte mică.

După ce a născut în ambele cazuri prematur, tânăra mămică a avut mici complicații, dar până la urmă copii se dezvoltă normal. Bunicii copiilor au cerut ajutor statului pentru o operație de sterilizare a tinerei mămici, dar au fost refuzat pe motiv că aceasta este minoră, chiar dacă toată lumea știe că încă o sarcină i-ar pune viața în pericol. Nu că ar fi o familie mult prea numeroasă.

sursa: vocea.biz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here