Acasă Evenimente Închisoare pe viaţă pentru cel care a ucis o prostituată româncă în...

Închisoare pe viaţă pentru cel care a ucis o prostituată româncă în Germania

by StirideNoapte
170
0
DISTRIBUIȚI
Închisoare pe viaţă pentru cel care a ucis o prostituată româncă în Germania
Anul trecut, în noaptea de 30 august, Souleymane T. (21 de ani) din Mali, căruia îi fusese respinsă solicitarea de azi, a mers la o prostituată, la românca Lica L. (33 de ani). La finalul actului sexual, după ce i-a plătit femeii 50 de euro, a lovit-o, iar când aceasta a început să ţipe, a sufocat-o cu perna şi apoi a jefuit-o, luându-i banii și telefonul.

Înainte de a comite crima,  ar fi trebuit să fie deportat, pe 6 septembrie 2017, fiind un imigrant ilegal.

Poliţia germană l-a prins la cinci zile după ce a ucis-o pe prostituata din România şi asupra lui s-au găsit banii şi bunurile furate de la româncă.

Acum, tânărul a fost condamnat – la Regensburg – la închisoare pe viaţă, fără drept de eliberare condiţionată, hiar dacă Asasinul susţine că nu a vrut să o omoare pe femeie, pe care o cunoştea de câtva timp, ci doar să o jefuiască, relatează Observator TV.
El susține că a crezut că e inconştientă şi nu a ştiut că e moartă, decât în momentul în care a fost prins şi interogat. Și-a recunoscut faptele, dar nu l-a convins pe judecător că a fost un omor din culpă, ci o crimă premeditată şi dusă la îndeplinire cu sânge rece.

Vineri, 22 iunie, înainte să fie anunţat verdictul, tânărul a spus în faţa instanţei că regretă totul, că nu a intenţionat să o ucidă pe Lica, el fiind un bărbat educat, absolvent de Ştiinţe Computerizate în ţara sa. Apoi, în momentul citirii verdictului, şi-a pus faţa în palme şi nu a scos niciun sunet.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here